The Bokx

Wat is The Bokx

The Bokx is dé dagbesteding van de Schakel. Per september 2022 is The Bokx gestart in de Walstraat in Doetinchem. Het doel van deze dagbesteding is om jongeren te voorzien van een (zinvolle) daginvulling.

The Bokx richt zich op 3 onderdelen dat zorgt voor een gecombineerd programma ten behoeve van de mentale en lichamelijke gezondheid. Het programma geeft balans in de in-en ontspanning. De activiteiten die worden georganiseerd zijn gebaseerd op onderstaande onderdelen:

  • Dans & Muziek

Passende activiteiten: Studio mogelijkheden om eigen muziek te maken, opbouw voor dans e.d.

  • Sport & Eten & Ontspanning

Passende activiteiten: Kickboxtrainen, circuittrainen, aandacht voor gezonde voeding, koken, mindfulness, meditatie, bewustwording lichaam  e.d.

  • Kunst & Productie

Passende activiteiten: Mozaïeken, diamond painting, glas schilderen, bloemstukken maken, creatief met natuurlijke materialen, schilderen e.d.

The Bokx staat nu natuurlijk nog in de kinderschoenen. De input van onder andere de jongeren is van belang om de dagbesteding verder te laten ontwikkelen. Dit wordt gedaan door te kijken naar de behoefte en kwaliteiten van onze jongeren. Elke maandagavond, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagmiddag worden er (groeps)activiteiten aangeboden gericht op bovenstaande onderdelen.

Aanmelden kan via onze website!