Werken bij Fasehuizen.

Meer dan alleen begeleiding, meedoen doen wij samen!

Wie zijn we?
Fasehuizen de Schakel is een kleinschalige woonvoorziening gelegen in Varsseveld. Er wordt 24/7 zorg geboden aan jongeren die gefaseerd begeleid worden richting zelfstandigheid. Tevens wordt er ambulante begeleiding geboden aan een selecte groep jongeren die zijn uitgestroomd. De doelgroep betreft jongeren en jong volwassenen tussen de 15 en 30 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, (ernstige) gedragsproblematiek, verslavingsproblematiek, psychische problematiek en/of bijkomende problemen. Er wordt gewerkt in een klein, maar gezellig team waarbij vertrouwen, plezier en een gezonde dosis humor hoog in het vaandel staan.

Vacature

Persoonlijk – Ambulant begeleider

Fasehuizen de Schakel – Varsseveld

Bepaalde Tijd

Wegens uitbreiding van Fasehuizen de Schakel zoeken wij een nieuwe collega!

Wie zijn we?
Fasehuizen de Schakel is een kleinschalige woonvoorziening gelegen in Varsseveld. Er wordt 24/7 zorg geboden aan jongeren die gefaseerd begeleid worden richting zelfstandigheid. Tevens wordt er ambulante begeleiding geboden aan een selecte groep jongeren die zijn uitgestroomd. De doelgroep betreft jongeren en jong volwassenen tussen de 15 en 30 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, (ernstige) gedragsproblematiek, verslavingsproblematiek, psychische problematiek en/of bijkomende problemen. Er wordt gewerkt in een klein, maar gezellig team waarbij vertrouwen, plezier en een gezonde dosis humor hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het werken aan de doelen zoals gesteld in het ondersteuningsplan. Onder andere door het opstellen van werkplannen en het voeren van individuele gesprekken met de jongeren. Je bent verantwoordelijk voor de (her) opvoeding en behandeling van zowel de individuele jongere, als andere jongeren binnen de woongroep; de methodiek competentiegericht werken en burgerschap zijn hierbij leidend. Je signaleert hulpvragen en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers en andere belanghebbenden binnen de netwerken van de jongeren. Verder verzorg je rapportage en overdracht en verricht je huishoudelijke en administratieve werkzaamheden, stelt werkplannen op en voert de begeleidingsgesprekken. Je werkt in verschillende huizen/appartementen waar de jongeren in de verschillende fases samen wonen. Tijdens een dienst zou je moeten switchen tussen de verschillende huizen en kunnen schakelen is dan ook erg belangrijk.

Wat zoeken wij?
Sta jij stevig in je schoenen, durf jij grenzen te stellen, structuur te bieden, ben je in staat om jongeren te motiveren en te stimuleren om doelen te behalen? Kun je schakelen, heb je affiniteit met de hierboven beschreven doelgroep en geen 9 tot 5 mentaliteit? Heb je (bij voorkeur) ervaring van minimaal 1 jaar met dezelfde doelgroep? Én ben jij bereid om deel uit te maken van een jong en dynamisch team? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Rijbewijs B
  • Minimaal MBO 4 (voorkeur specifieke doelgroepen, jeugdzorg)
  • HBO pedagogiek, Social Work (SPH/MWD), of in de afronding van de studie.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie voor 20 uur per week voor de duur van een jaar in een jonge en dynamische organisatie. Wij bieden onregelmatige werktijden, waaronder slaapdiensten.

Deze functie is binnen de CAO Gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 40 bij een MBO 4- en 45 bij een HBO afgeronde opleiding. Verlenging behoort tot de mogelijkheden bij tevredenheid van beide partijen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct en vul het sollicitatie formulier in voor20-10-21 een motivatiebrief met cv kun je uploaden. Heb je verder nog vragen neem dan contact op met Linda Ersilia l.ersilia@fhds.nl

Solliciteer direct op een van onze vacatures of naar een stage- of leerlingplaats
  Stage- en leerlingplaatsen

  Zoek jij een stageplaats óf een BBL-plek waar jij jezelf kan ontwikkelen tot professional?

  Klopt jouw hart sneller van het werken met jongeren? En, beschik jij over een goede dosis humor, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en passie voor het werk? Dan zoeken wij jou!

  Ieder studiejaar hebben wij in september en februari stageplaatsen beschikbaar.

  Volg jij één van de onderstaande opleidingen & wil jij onderdeel uitmaken van ons gedreven team, solliciteer dan snel!

  Mbo-studenten niveau 4 (vanaf 3e jaar)

  • Medewerker maatschappelijke zorg
  • Pedagogisch medewerker
  • Specifieke doelgroepen

  Hbo-studenten (vanaf 3e jaar)

  • Pedagogiek
  • Social Work
  • Toegepaste psychologie

  Open sollicitatie?

  Heb je interesse in onze organisatie maar staat jou vacature er niet bij? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

  Open solliciteren? Vul onderstaand formulier in.